RESULTAATGERICHT

OPEN, EERLIJK EN BETROUWBAAR

TRANSPARANT

SERVICE GERICHT

DIENSTVERLENING: BESTRATINGEN

Bestratingen

Er zijn verschillende soorten bestratingen. Meestal maakt men gebruik van beton elementen die in verschillende verbanden worden gelegd. We kennen onder andere de klinkers of mopstenen, de klavers, de I-profielen enzovoorts. Daarnaast wordt ook wel gebruik gemaakt van natuursteen in de vorm van straatkeien, kinderkopjes en kasseien. De afmetingen van bestrating kan verschillen. Ook de kleur is divers.

Bestrating leggen vraagt om een goede ondergrond om verzakking van de stenen te voorkomen. Daarom wordt bestrating in een bed van ophoogzand geplaatst. Zodra de stenen op de juiste plek liggen veegt de stratenmaker het geheel dicht met voegzand.

Opsluitbanden zorgen ervoor dat de bestrating stevig op de juiste plek blijft liggen. Het is zeker bij kleinere stenen, bijvoorbeeld klinkers, aan te raden om met opsluitbanden te werken. De banden worden aangebracht aan de buitenste randen van het totale te verharden oppervlakte.

Liever een goedkoper alternatief voor het bestraten van uw tuin? Kies dan voor grind of steenslag.

Tegenwoordig wordt bestrating ook heel veel toegepast in tuinen, opritten en voor de sier op trottoirs en pleintjes. Het voordeel hiervan is dat het gemakkelijker hersteld kan worden. De waterdoorlatendheid is tegenwoordig steeds belangrijker in verband met verdroging.

De tuin bestraten is een fysiek zware klus die veel mensen liever uitbesteden. Het is ook een klus waarover veel mensen nog in twijfel zijn of ze het zelf gaan doen of niet.

Onze bestratings specialisten nemen u die klus graag uit handen.

Tuinverhardingen, bestraten van inritten en parkeerplaatsen doen wij op kundige en nette wijze. Met de tuinarchitect – onze partner – kan ook de tuin ‘a dream come true’ worden.

 

(LET OP: u wordt geleid naar  de website van onze bouwmaterialen leverancier CKC BEM voor de kosten calculatie.)

ONZE DIENSTVERLENING

NIEUWBOUW WONINGEN

FUNDERINGEN

BESTRATINGEN

AFWATERINGS SYSTEMEN EN RIOLERINGEN

Ook bouwen zonder stress?