RESULTAATGERICHT

OPEN, EERLIJK EN BETROUWBAAR

TRANSPARANT

SERVICE GERICHT

ONZE GARANTIE

ProCC heeft als doel een betrouwbare partner te zijn op wie u ten alle tijde kunt rekenen. Wij bieden u daarom garanties, hiermee nemen wij een groot deel van uw zorgen en stress – voor, tijdens en na de bouw – bij u weg. Bij ons kunt u op de volgende garanties rekenen.

1. Nieuwbouwgarantie

Voor alle nieuwbouw woningen geeft ProCC een nieuwbouwgarantie van drie maanden na datum oplevering. Hierbij gaat het om gebreken aan de woning die pas zichtbaar zijn geworden door bewoning. Denk bijvoorbeeld aan klemmende deuren of scheuren in het pleisterwerk. Buitengesloten zijn beschadigingen als gevolg van inbraak, slijtage, beschadigingen als gevolg van vandalisme en natuurrampen.

2. Garantie op materialen

Voor alle toegepaste materialen hanteren wij de volgende garantietermijnen en
fabrieksgaranties:

 

  • Dakplaten, fabriek garanties
  • Ramen, fabriek garanties
  • Gipsplaten 10 jaar
  • Funderingen 20 jaar

3. Constructieve gebreken

ProCC is bij een nieuw huis tot tien jaar na oplevering verantwoordelijk voor ernstige of constructieve fouten waarbij bewoning onmogelijk is, of aanzienlijk gevaar oplevert.

 

ProCC doet altijd een objectieve beoordeling en bespreekt de uitkomsten hiervan met u. Gezamenlijk wordt bepaald van welk type garantie sprake is en hoe dit zal worden afgewikkeld.

ONZE DIENSTVERLENING

NIEUWBOUW WONINGEN

FUNDERINGEN

BESTRATINGEN

AFWATERINGS SYSTEMEN EN RIOLERINGEN

Ook bouwen zonder stress?