RESULTAATGERICHT

OPEN, EERLIJK EN BETROUWBAAR

TRANSPARANT

SERVICE GERICHT

DIENSTVERLENING

Nieuwbouw woningen

Wij staan u vanaf ontwerp tot aan de voltooiing van uw huis bij. Samen met u maken wij het ontwerp, helpen u in het proces van goedkeuring van uw bouwtekening en -vergunning door het ministerie van Openbare werken. Het aanleggen en keuren van elektra- en waterleiding installaties door erkende installateurs wordt ook door ons gedaan.

Funderingen

Voor bedrijven en particulieren kunnen wij de fundering van uw bouwproject op professionele wijze uitvoeren.

Bestratingen

Tuinverhardingen, bestraten van inritten en parkeerplaatsen doen wij op kundige en nette wijze. Met de tuinarchitect – onze partner – kan ook de tuin ‘a dream come true’ worden.

Afwaterings systemen en rioleringen

Aanleg, inspectie en renovatie van uw afwateringssysteem kunnen wij voor u uitvoeren. Heeft u problemen met uw afwatering dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Project begeleiding, directievoering

Tijdens de realisatie van een bouwproject is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever. Deze bewaakt de kwaliteit van de uitvoering en ziet er dus op toe dat het contract dat u heeft gesloten met de aannemer en de installateurs volgens alle gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

 

Heeft u al een aannemer en wilt u gebruik maken van een deskundige directievoerder, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bij de volgende projecten hebben wij de directievoering hebben gedaan.

Directie voering bij de bouw van bruggen en verbeteren van looppaden in het distrikt Sipaliwini

Ook bouwen zonder stress?